Salba Nan

Salba Nan (Red Ze) is niet zomaar een liedje, maar is de basis voor een project waarmee de Nederlandse band Cada Dia samen met de Curaçaose zangeres Izaline Calister aandacht willen vragen voor de fragiele toestand van de koraalriffen in het Caribisch gebied. Als symbool is gekozen voor de zeeschildpad, de tortuga. En daar gaat dit lied over. De tekst is misschien niet voor iedereen te begrijpen want Izaline zingt in haar moedertaal het Papiamentu, de taal van de bevolking op de Benedenwindse Eilanden. Zij zijn de ambassadeurs van dit project. Zij helpen onze boodschap verspreiden onder bevolking en toeristen. Met dit prachtige lied willen we de teloorgang van flora en fauna in de Caribische Zee een halt toe roepen. Voordat het te laat is.

Izaline Calister – Zangeres, componiste en tekstschrijfster met een kenmerkende
persoonlijke muzikale stijl. Een charismatisch performer, soms warm en intiem, dan weer
expressief en extravert. Izaline heeft het vermogen om trouw aan haar roots blijven en met succes het publiek over de hele wereld te bereiken, zingend in een onbekende taal.

Nu te downloaden via iTunes! 

salba-nan-cover-website

Cada Dia • February 15, 2015


Previous Post

Next Post