Summertime in de Tor

Summertime in de Tor

In het kader van “Summertime in de Tor” stond Cada Dia op 29 Mei in Jazzpodium de Tor in Enschede. In deze reeks van 6 avonden vulde Cada Dia een avond met een gevarieerd programma van voornamelijk eigen werk. In de spotlights stond de recente single “Salba Nan”, die door zangeres Kim von Boltog in het Papiamento werd voorgedragen. Het avondvullende programma bevatte daarnaast een aantal andere Papiamentse nummers zoals Echa Kuenta, Kasi Nada en Kabamentu. Al verstaat menigeen weinig van deze taal, Kim weet zich ook in het Papiamento altijd overtuigend uit te drukken met veel complimenten vanuit de zaal als gevolg.

Terwijl Marc van Wessel namens de organisatie van “Summertime in de Tor” aangaf dat Cada Dia al jaren op het wensenlijstje stond, onthouden wij het evenement absoluut als voor herhaling vatbaar.

Cada Dia • June 8, 2015


Previous Post

Next Post